joi, 11 octombrie 2012

Activitățile Maicii Siluana în perioada 10-16 octombrie 2012

În perioada 10 - 16 octombrie 2012 Maica Siluana, însoțită de Maica Sofronia, va participa la Adunarea Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG), la invitația Ariepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului.
Pe data de 13 octombrie:
- între orele 10.15 - 12.30, Maica Siluana va susține conferința Sănătate, boală, vindecare și mântuire prin Iisus Hristos. Sănătate sufletească și trupească prin credință.
- la ora 16.30 Maica Siluana va participa la grupurile de discuții pe tema Raportul handicapuri-predestinare.

banner_Berlin_2012

Ediția de anul acesta va fi găzduită de parcul de vacanță Feriendorf Dorado, parc situat în apropiere de Berlin, într-o zonă înconjurată de păduri și lacuri.
Anul acesta întâlnirea va fi onorată și de participarea Înaltpresfințitului Părinte Mitropolit Serafim Joantă, precum și a președintelui asociației, Preasfințitul Episcop-vicar Sofian Brașoveanul, care vor participa împreună cu tinerii și la discuțiile pe grupe de lucru.
O încheiere deosebită o va constitui în acest an slujba de sfințire a paraclisului bisericii noi din Berlin, ce va purta hramul Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași.
Venind în întâmpinarea dorinței tinerilor participanți la întâlnirile din anii anteriori, programul din acest an va cuprinde pe lângă conferință și întâlnirea organizatorică, discuții pe grupe cu participarea ÎPS Serafim și PS Sofian, momente de rugăciune și activități de recreere.

Articol preluat de AICI


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu