miercuri, 11 noiembrie 2009

Centrul de Formare și Consiliere Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - un an de activitate la Iași

Azi 12 noiembrie 2009, se împlinește un an de activitate la Iași, a Centrului de Formare și Consiliere Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.
Pe parcursul acestui an, sub îndrumarea maicii Siluana Vlad, s-au organizat la sediul din strada Tălpălari, activități zilnice de formare și consilere de grup sau individuală, cursuri și seminarii. La acestea se adaugă numeroase simpozioane și conferințe susținute în diverse localități din țară (Brașov, Sibiu, Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Dorohoi, Hârlău, Suceava, Oravița, Corabia etc) :

• 27, 28 Februarie 2009

• 20, 21 Februarie 2009

• 13, 14 Februarie 2009

• 6, 7 Februarie 2009

• 12, 13 Decembrie 2008

• 29, 30 Noiembrie, 1 Decembrie 2008

• 21-23 Noiembrie 2008

Pentru mulți dintre noi însă, întâlnirea cu maica Siluana s-a făcut online, prin intermediul Seminarului iertării! Pe pagina de internet a Centrului, avem astfel posibilitatea să intrăm în legătură cu maica Siluana la rubrica Maica Siluana va răspunde, precum și să beneficiem de resurse și metode online de consiliere a sindromului post avort, consilierea adicțiilor (alcool, sex, tutun) și consilierea abuzurilor!
Mulțumim maicii noastre Siluana și celor care-i sprijină lucrarea, obștea Mănăstirii Sfântul Siluan Athonitul din Iaşi: monahia Sofronia Rădulescu, monahia Gabriela Şerban, monahia Rafaela Urdă, rasofora Mina Pereanu, sora Elena Afloarei, sora Iulia Ştefan, sora Elisabeta Ionescu, sora Mirela Militaru, sora Laura Paraschiva Enache.

Domnul să vă sporească și să vă răsplătească munca! Vă mulțumim!

2 comentarii: