joi, 4 iunie 2009

Conferința maicii Siluana din Toronto, noiembrie 2007


Conferința maicii Siluana din Toronto-cu traducere în limba engleză

”Nimic nu-i mai frumos și mai adevarat decât să începi ceva cu ”Împărate Ceresc”, eu cunosc foarte mulți oameni care-L iubesc pe Dumnezeu și care au o relație strânsă cu Dumnezeu, în Sfânta Biserică dar care nu știu ce să facă cu Dumnezeu și de câte ori mă gândesc la situația asta îmi aduc aminte de o carte pe care am citit-o când eram copil probabil, sau mai tânără, ”Prinț și cerșetor” și acolo se înlocuiește prințul cu un cerșetor, semănau foarte tare fizic și prințul ajunge cerșetor și cerșetorul rămâne în casa regală. Înainte să schimbe hainele, prințul adevărat a ascuns sceptrul și familia regală tot căuta sceptrul dar prințul-cerșetor nu știa că obiectul acela cu care el spărgea nuci era sceptrul regal. De multe ori, mergem la Biserică, luăm Duh Sfîânt, luam har și în cel mai bun caz, ”spargem nuci” cu el. Când am descoperit asta am zis, Doamne, fă ceva cu mine ca să le spun oamenilor taina asta. Primii oameni care m-au crezut au fost copiii, încet, încet am descoperit și în oamenii mari, oameni care aud...”


1 comentarii:

  1. http://ro.netlog.com/PAULAILUTA/blog/blogid=835...-
    ..Un inceput pentru pescarusul_argintiu....
    ..Se pare ca incet incet, cu pasi de buburuza, porneste....spre un alt inceput, poate un alt viitor, mult mai bun, mai fericit.....Azi , un Prieten virtual, necunoscut , a virat prima suma in conturile care sunt deschise , a fost UN INCEPUT.....si cine stie, poate va fi cel mai frumos cadou oferit copiilor ei, nepotilor mei de I IUNIE, poate mama lor intr -un final va ajunge la aceea clinica renumita din Timisoara, poate mama lor va scapa de nenumaratele boli, cardiace-cardiopatie ischemica, endocrinologice-hipotiroidism gusingoidal ,osteoporoza , spasmofilie , poate ca EA-MAMA LOR,-FEMEIA ABUZATA FIZIC SI VERBAL, va putea cat de curand zambi, plimba, si sta cu fruntea sus la tribunal in fata ACELUI OM-SOT,(si totusi animal) care candva a terorizat- o , a doborat -o psihic, a scuipat -o pe obraji, spunindu- i ca -i este scarba de ea si de cum arata!
    Va veni si ziua cand el va vedea, ca nu a reusit sa -i distruga definitv.....
    Va veni si ziua, in care cu ajutorul vostru, isi va gasi un loc de munca..
    Sper ca voi, dragii mei prieteni virtuali , sa fiti alaturi de noi, de ea si de ingerasii ei , in marea batalie pe care o duce.
    http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=...-
    .....II voi multumi pe aceasta cale domnisoarei k0mpy,nick name-ul de pe NETLOG(numele real, nu am inca permisiunea) care si- a oferit ajutorul neconditionat si fara sa o cunoasca personal pe sora mea!
    .....Apoi ii voi multumi lui Claus1001 de sprijinul moral si financiar...zambet._frumos .Unsufletzel, mistralwind_76, iuliana1002, Nouvelle_Mademoiselle ,ea_cinderella, Ioana9500, si tuturor celor care o sustin si o incurajeaza!!!
    .....In speranta ca alaturi de noi se vor mai gasi si alti oameni cu suflet mare, care sa o ajute pe sora mea , pentru a-si face analizele necesare premergatoare operatiei si a-si continua tratamentele, s-au deschis 2 conturi la

    Alphabank, Baia Mare:
    in lei NR CONT IBAN----RO50BUCU621014302511RO01
    in valuta NR CONT IBAN----RO07BUCU621014302511EU01 COD SWIFT: BUCUROBU

    Speram sa putem strange suma necesara , pentru a-i reda zambetul ei si celor doi ingerasi ai ei!
    Va rog ajutati-o , fiecare leu conteaza!!!!!
    Va multumesc din inima! Dumnezeu sa fie alaturi de noi , toti, sa ne fereasca de rau!

    http://ro.netlog.com/pescarusul_argintiu/blog/b...- (aici veti vedea durerea, urmarile, vointa acestei femei)

    RăspundețiȘtergere